لگو وب سایت هوشمندان
جستجو

شبکه اجتماعی گوگل پلاس

آشنایی با شبکه اجتماعی گوگل پلاس

گوگل پلاس شبکه اجتماعی است که توسط شرکت گوگل ساخته و ارائه شده است. این شبکه در سال 2011 به قصد به چالش کشیدن دیگر شبکه های اجتماعی و مرتبط سازی بقیه ی محصولات گوگل با ابزار گوگل درایو( Google Drive ، Blogger ) و یوتیوب ساخته شد. این شبکه در سال های اولیه خود رشد بسیار زیادی داشت اگر چه خصوصیاتش نسبت به سرویس انتخاب شده تغییر کرد.در نوامبر سال 2015 سه نفر از  مدیران اجرایی با نظارت بر این شبکه مجبور به تغییرات اساسی شدند که باعث طراحی مجدد این شبکه شد. به علت تعداد پایین کاربران و نقص فنی در طراحی این شبکه که هر توسعه دهنده ای قادر به این بود که به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کند. در سال 2019 متعاقبا سازنده این شبکه گوگل تمام این شبکه را بست و غیر فعال کرد. اما پروژه گوگل پلاس به عنوان (Google+ for G Suite) در دسترس است و تمام کاربران به شبکه دیگری تحت عنوان گوگل کارنت Google Current منتقل شدند.

پایگاه کاربری + Google تقریباً 60٪ مرد و 25٪ زن در نوامبر 2013 و 15٪ "دیگر" یا از لحاظ جنسیت ناشناخته بودند. اولین کاربران Google+ در اواسط سال 2011 اکثراً مرد بودند (71.24٪) ، و گروه سنی غالب (35٪) بین 25 تا 34 سال بودند. یک نظرسنجی در آگوست 2011 تخمین زد که 13٪ از بزرگسالان ایالات متحده به Google+ پیوسته اند.

ویژگی ها و کارایی ها

  • پروفایل کاربران (User Profiles): پروفایل کاربر + Google یک حساب کاربری قابل مشاهده برای عموم از کاربر است که به بسیاری از خواص Google متصل می شود. این سرویس ها  شامل خدمات اولیه شبکه های اجتماعی مانند عکس پروفایل ، بخش درباره ، عکس جلد ، سابقه کار قبلی و مدرسه ، علایق ، مکان های زندگی و جایی برای ارسال به روزرسانی های وضعیت است. این بخش همچنین شامل چندین بخش خدمات هویت ، مانند یک شرکت کننده و سایر قسمت های نمایه که به کاربران امکان می دهد "ویژگی های خود را در وب" به یکدیگر پیوند دهند. این بخشها به صورت اختیاری با سایر حساب های رسانه های اجتماعی ، هر وبلاگی که شما مالک آن هستید یا آن را می نویسید یا سایت هایی که در آن مشارکت دارید میتواند پیوند داشته باشد.
  • حوزه ها (Circles): حوزه ها ویژگی اصلی پلتفرم اجتماعی + Google بوده است که کاربران را قادر می سازد تا افراد را در گروه ها یا لیست هایی قرار دهد تا آن ها بتوانند  اشتراک گذاری هایی درمحصولات و خدمات مختلف Google انجام دهند. سازماندهی حوزه ها از طریق  کشیدن و رها کردن (Drag and Drop)  انجام می شد تا اینکه طراحی مجدد سایت در سال 2015 آن را به یک  کادر انتخاب ساده تنزل داد. پس از ایجاد یک حوزه ، کاربر + Google می تواند محتوای خصوصی خاصی را فقط در آن حلقه به اشتراک بگذارد. به عنوان مثال ، محتوای مضمون کار فقط با همکاران به اشتراک گذاشته می شود و دوستان و خانواده فرد می توانند محتوای شخصی و عکس های بیشتری را ببینند. عملکرد دیگر حوزه ها کنترل محتوای پخش (Stream) شخص است. اگر یک کاربر بر روی یک حوزه در لیست پخش های حوزه کلیک کند ، بخش پخش صفحه (مرکز) فقط شامل پست های اشتراک شده توسط کاربران در آن حوزه است. برای پخش غیرقطعی (شامل محتوای حوزه های کاربر) ، هر حوزه دارای یک آیتم پیکربندی با چهار گزینه است: هیچ کدام ، کمتر ، استاندارد و بیشتر. گزینه هیچکدام به کاربر نیاز دارد تا نام حوزه را صریحاً انتخاب کند تا محتوای کاربران آن حوزه را ببیند. گزینه های باقیمانده میزان پست هایی را که در پخش اصلی افراد نشان داده می شوند کنترل می کند، اما الگوریتم ان چه نشان داده می شود را کنترل می کند.
  • پخش  (Stream): در "پخش" که قسمت اصلی صفحه را اشغال می کند ، کاربران می توانند به روزرسانی های موجود در حوزه های خود و پست هایی را در انجمن هایی که به آن پیوسته اند، ببینند. گزینه نوشتن هم وجود دارد که به کاربران امکان می دهد تا پست ایجاد کنند. علاوه بر قسمت ورود متن ، نمادهایی برای بارگذاری و اشتراک عکس و فیلم و ایجاد نظرسنجی هم وجود دارد. پخش ها را می توان فیلتر کرد تا فقط پست های حوزه های خاص را نشان دهد.
  • خدمات هویت(services Identity): از نوامبر سال 2011 ، از پروفایل های Google+ به عنوان حساب پس زمینه برای بسیاری از سرویس های Google از جمله YouTube ، Gmail ، Google Maps ، Android ، Google Play ، Google Music ، Google Voice ، Google Wallet ، Google Local و موارد دیگر استفاده شد. از 10 ژانویه ، جستجوی Google با یک ویژگی به نام Search Plus Your World سفارشی شد ، اگر شخصی هنگام استفاده از آن در حساب Google+ خود وارد شده باشدو اگر شخصی هنگام استفاده از آن در حساب Google+ خود وارد شده باشد محتوای به اشتراک گذاشته شده در پروفایل های + Google و صفحات مارک را تحت نتایج جستجوی وب درج می کرد.
  • حریم خصوصی (Privacy): تنظیم حریم خصوصی به کاربران اجازه می دهد اطلاعات خاصی را برای حوزه های مورد نظر خود فاش کنند. کاربران همچنین می توانند بازدید کنندگان پروفایل خود را مشاهده کنند.
  • انجمن ها (Communities): انجمن های Google+ در 6 دسامبر 2012 منتشر شد. که به کاربران امکان می دهد مکالمات مداومی را درباره موضوعات خاص ایجاد کنند. انجمن های + Google همچنین می توانند تحت حسابهای صفحه Google+ ایجاد و مدیریت شوند.
  • رویداد ها یا مناسبت ها (Events): این رویدادها به کاربران امکان می داد تا افراد دیگر را برای به اشتراک گذاشتن عکس و رسانه دعوت کنند. و به عنوان بخشی از طراحی جدید در نوامبر 2015 از + Google حذف شد ، اما بعداً رویدادها در نمایه کاربر گنجانده شدند.
  • اکتشاف (Discover) : صفحه Discover پست ها و مقالات پرطرفدار در + Google و سراسر وب را نشان می دهد. این همان صفحه What's Hot بوده که به عنوان بخشی از طراحی جدید در نوامبر 2015 حذف شد.

برای کلام پایانی این وب اپلیکیشن ساخت گوگل یا همان گوگل پلاس ابزاری بسیار خوب و موثر برای تبلیغات و ساختن حوزه های کاری و دوستانه بسیار مطلوب می باشد. اما اگر به صورت اپلیکیشن توسط گوگل عرضه میشد، بسیار  پر کاربرد تر و جهانی تر می بود.

 

داستان عجیب دو تریدر برتر تاریخ که شما را شوکه میکندبهترین از نظر کاربران
داستان عجیب دو تریدر برتر ...
چرا باید یک عکاس شویمآخرین پست
چرا باید یک عکاس شویم